Da hun møtte han

Det første møte, var som det du ser på film. Stjerner i øya.  Hjerter som flyr i lufta osv, osv.

Det var som tiden stod stille, å alt annet opphørte, ingen lyd, ingen roping, ingenting, bare jeg og han.  Der kommer man ligsom gående, med matmor på slep. det var varmt, alt for varmt, så jeg sikta oss inn på skyggen. 

Å der rett forran benken, innunder partyteltet satt han. Noe av det kjekkaste jeg har sett, å jeg har sett en del,det skal sies. Omtrent dagelig, noen med langt bølgete hår, noen med kort rufsete, både i fargene, blondt, brunt og svart.

  Til og med noen uten hår , Men jeg liker de korthårede best.  De med skikkelig  sveis, velstelt. og muskuløse. Det er akkurat min type.

Beste kompisen min er en sånn, langhåret type. Mørk barsk, ser litt farlig ut. med sånn skikkelig tannpasta hvite tenner smil, men et hjerte av gull. Men altså ikke et kjæreste matriale.

Kjæreste, jeg trodde egentlig ikke jeg behøvde det, egentlig er jeg en sånn bedagelig type, greier meg fint alene type, så lenge jeg har det jeg trenger. Mat, Drikke, en god Sofa  osv . Ja å så liker jeg å gå litt i skauen, eller langs landeveien å kikke på livet. Se etter kjent folk, komme i prat med noen, i ny og ned.

Denne dagen skulle vi på utstilling, å det hadde vert stress fra tidlig morgen. håret skulle fikses, man skal jo se bra ut, på alle mulig måter. jeg var ny dusjet, luktet godt, følte meg vel. denne dagen kom til å bli bra.

Solen steika. å vi hadde kjørt et stykke, hatt noen pauser, å var ute i god tid. best å få noe bra plasser, få sett miljøet. hilst på kjente. ja dere skjønner. liker lissom å orientere meg litt først, se an konkurentene, lodde stemningen.

Men så ble jeg altså vippet helt av pinnen, når Han plutselig satt der.  

Han, med stor H.

Jeg bruker egentlig ikke å sikle, men det skal innrømmes, at jeg gjorde det da.  

om det var varmen eller han ?? vel den uvissheten kan jeg leve med.

Nu vel. Jeg er jo ei dame, å damer oppfører seg, så etter litt tilfeldig øyekast, i den retningen, trakk jeg til meg blikket, å latet som ingenting.

Vi fikk ordnet oss litt kaffe, sjekket inn , betalt , å bladd i pappirer. for å sjekke deltager listen, å jeg satt fint ved siden av å oppførte meg som den Lady,en jeg er.

Det var straks min tur til å vise meg frem, å det hadde jeg tenkt å gjøre med stil. Ute på gressbanen gikk jeg så fint jeg bare kunne. vrikket på rumpa å holdt tempoet helt perfekt.

Jeg observerte også, at Han perfekte, gjorde det veldig godt, å endelig etter dagens første runde, fikk vi hilst.Å det var akkurat som på film, Hjerte hoppet, danset, og sang. Alt på en gang. Det var kjærlighet ved første blikk. Det var han, den eneste ene. Jeg viste ikke hvordan jeg skulle oppføre meg. jeg ville løpe. synge, legge meg ned, og bare rulle rundt. 

Jeg var forelsket. Dypt og indelig betatt   .

#forelsket #love #hund #utstilling #lady #varmt #kjærlighet