Blogg

21. feb, 2019

Jeg hater å være på kjøretur. skjønner ikke helt vitsen med det, Jeg har det bra der jeg er, må ikke på død og liv reise med den kassa, noen som helst plass

Men når matmor har bestemt, at nå skal vi hjem, , ja da må jeg da             .

Selv om jeg stritter i mot alt jeg kan, Nei jeg skal ikke gjøre det lett for Matmor, hun må ikke begynne å innbille seg, at jeg kansje liker det litt. innimellom.

Men matmor ville hjem en tur, selv om jeg godt kunne hvert noen dager til,  på hytta.

Matmora mi ,er effikttiviteten selv,  så hun pakket bilen, ryddet og ordnet, kastet til meg et griseøre, så jeg skulle være litt opptatt, å ikke fly i veien.

Minste gutten, ville hjem, og eldstemann, skulle være med.

Alt og alle,  ble stuet inn i bilen, så var vi på vei.  Bortover landeveien, bar det,  Matmor som synger av full hals, så det skjærer i øra. 

Jeg kjente det først  allerede  etter bare noen få km, at det rumlet litt sånn, i magen.

Men som den Ladyen  jeg er, snakker vi ikke om det,  det beste er å ignorere, å tenke på noe annet, bytte til sitte stilling, å håpe at denne turen ,går fort. 

Da vi endelig, begynte å nerme oss byen, måtte det jo bare skje,  jeg prøvde å dempe lyden,  så det ble heldigvis, bare en sånn stille smyger.

Å Takk gudene for det, for da ville de, sannsynligvis ikke merke noe. Men den gang ei.  Sånn skulle det ikke bli.       

Bare etter noen sekunder , ropte eldstemann, for å overdøve,  X Faktor treningen, til Matmor  .   Hva F....  Er det ,som lukter,   Roper han, samtidig,  som han vrir seg i setet, nesten som i kramper.

Å fytti katta. !! Hvem har slept en ??    Er det deg,??  roper han til lillebroren.  .- Nei Hei. svarer han.  Det er det hvertfall ikke.  Det lukter jo huggorm.

  Så begynner begge to å fnise og le,  mens de holder seg for snuta, å lager masse, grimaser. vrir seg rundt og later ,som de ikke får luft.

Nei ærlig talt, sånn oppførsel. Syns jeg ingen ting om.   Å klarer de ikke oppføre seg, så ble jo jeg litt urolig. Å da kommer det jo, en smyger til,

Begge gutta trykker desperat, på vindus knappen, å matmor ,hun har fått fullstendig latterkrampe,

Hun ler og ler. å bilen, sjangler bortover gata. som den reneste, råtass kjøreren.

Matmor klarer ikke å stoppe og le,  om det er på grunn av gutta, der de henger ut av bil vinduet, å gisper etter luft.

  Eller at Jeg  ,faktisk har et snev av lattergass, i tarmen.  Det vet jeg ikke.  Men jeg syns, faktisk ikke dette er gøy.  Makan til oppførsel, fra folka mine. og disse mennesken skal ligsom, være en inntligent rase?  Nu vel. Jeg har mine tvil.

Beklageligvis. så er det ikke sånn , at man bare kan knipe igjen. Guttene hikster av latter, sammen med Matmor.

Hengende ut på hver sin side av bilvinduet. Ja de så altså, skikkelig latterlige ut.   Så jeg faktisk ble litt flau, på deres vegne.

Her kommer vi kjørende , midt i byen, med folk på alle kanter. å ungene, henger ut av vinduet, med de grimasene. De må jo ha trodd, litt av hvert.

  Etter en stund så setter de seg fint igjen, men, Matmor ser jo helt vill ut, med tårer rennende, og et bredt glis,  mens hun gjentar, det er den verste, jeg noen gang,...    mens hun higster, av latter... å bilen skjeiner avgårde.

Snakk om å overdrive tenker jeg,  å later som jeg overhode ikke kjenner de.   

Matmor er ferdig med villmanns kjøring. å bilen holder en stø kurs, rett frem. 

To km, fra hjemmet, så hører vi et høyt og tydelig PHRUUUP,!!!     som borrrer seg ned i gulvet, i bilen.   

Seriøst?   Har du noen gang, spist grise øre?  da burde du vite, hva det gjør med magen.   Å at det absolutt, ikke er min feil, at jeg fikk griseøre servert, rett før vi skulle kjøre.

Matmor ler, og ler, å roper at hun ikke orker mer.  Gutta kikker på hverandre, å bryter ut i en hysterisk latter, å kjemper med vinduene igjen. 

Ja, Ja, tydligvis så har jeg,  latter gass, i tarmen. Men makan til oppførsel,  Det er jo absolutt ikke, en Lady verdig.

 

#bulldog #valper #hund #bil #tur  #barn #fis #latter #xfaktor #biltur