21. feb, 2019

Lykke pilla

Matmor kom over en setning, at vi Bulldogger er Lykkepille på 4 bein. Ja det kunne jeg jo ha fortalt dere for lenge siden, spesielt meg, jeg mener, jeg har sjarm. Jeg er innligent, og har et vinnende vesen. Jeg er bedaglig og passe sporty, når det passer meg. Legger ved et bilde av meg, så skjønner dere, hva jeg mener . Noen mennesker syns at jeg er stygg, Men da blir matmor forbanna, hvis noen sier noe sånt om meg. Jeg vet jo ,at det  ikke så vanlig og både være Pen og Smart. Men det er faktisk jeg.

 

Et bilde sier jo mer en tusen ord.    

 

Hæ! var det ikke meg, hun snakket om Matmor altså? Valpene igjen Serriøst! er det mulig, ikke en gang "Lykkepille" får jeg være alene, Alt må jeg dele, Jada , jada vist er de søte, men serriøst Lykkepiller, Skjønner jo at det ikke er matmor, som står for oppdragelsen her. Nei hu bare koser og skjemmer de bort, så det er jo helt umulig for meg og få gjort jobben ,jeg skal.   Og det hadde jo hvert enklere om vi hadde hvert to, men han der kjekkasen, som er pappa,n til ungene, han viste seg til, og bare være en "player" 

Ikke har jeg sett snurten av han, etter at ungene ble født i hvertfall.

Så her sitter jeg da, med fem unger, som jeg med innblanding fra matmor, prøver og få skikk på. Sønnene mine, skal i hvertfall ikke bli sånne "playere", som pappa,n men han var kjekk da, og hvordan jeg møtte Han, kan du lese om . I innleggen Da Hun møtte han.

Lille Abby, skal  bli boende her. Matmor greier seg vist ikke bare med en" Lykkepille" Ja, ja de må kanskje ha en hver da, en til matmor og en til matfar. Ja, det er jo noen, som aldri får nokk. Enn så lenge så bor de her alle sammen, Og jeg har den fulle jobben som alene mamma til fem.

 

#bulldog #valper #hagen #lykkepille #baby #mamma #oppdragelse #hund