21. feb, 2019

Stakkars Matfar

Ja innimellom så syns jeg det.

Dere skjønner eieren min er innimellom ikke riktig klok. men ikke si at jeg har sakt det altså. la det forbli mellom deg og meg.

   .

Men her tidligere i sommer, så kom hun på, en sånn genial ide.

Så setter hun seg på trappa, rett ned, ved siden av meg, å stryker meg sånn deilig på hode, men denne dagen, så hun litt tankefull ut, så sier hun.

Du skulle ha hatt en bestevenn, du Tøtta mi.  Ja hun kaller meg det innimellom.

  Hmm. så ble jeg lissom sittende å tenke på det, å følte det sånn umiddelbart, at det var noe, jeg ikke sånn umiddelbart har savnet.

Har ikke veldig lyst og dele maten og i hvertfall ikke sofaen min. med en bestevenn. misforstå rett altså. Det er greit sånn innimellom, med kompisen min Gant. men ikke hele tiden, mitt Bein, min soffa, ja du skjønner tegninga.

Liker best og ha godbiter og folket for meg selv. å sofaen, den deler jeg jo med matfar , å tror ikke han syns det er greit å dele den med en til.  Men med meg, jo det er ganske koselig, syns jeg.

Men matmor er jo som et godstog, når hun får en god ide. Så stakkars Matfar da han kom hjem fra jobb, fikk jo den servert, sammen med middagen.

- Lady er ensom. så jeg har tenkt litt. Vi får kjøpe en hund til. og siden jeg ønsker meg en til. så tenkte jeg at en Gran danoise, hadde jo hvert helt perfekt.

Stakkars Matfar, han satte middagen i halsen, å lagde sånne rare gurgle lyder. å ble vekselvis hvit og blå.  Etter en stund , å han endelig fikk litt luft, sa han at hun tydeligvis, hadde rabla helt.

Aner du hvilken størrelse en Gran danoise har brølte han, med fortsatt litt av blå fargen, i annsiktet,  Det er jo en hest!!! 

Har du tenkt å bygge stall ?  fortsatte han, i samme tonefall.

Jeg satt nå bare der, å så ,vekselsvis fra den ene. til den andre. skakka litt på hode ,å syns samtalen egentlig var ganske intressant.  Å inni meg så heiet jeg litt på matfar, for det vet jeg med sikkerhet, at så mye som han jobber, så har han ikke tid til, å bygge en stall.

Men tenk så koselig for Lady da, parrerte hun med det bekymrede blikket ,hun bruker av og til. Når Lady er alene, så blir hun jo så ensom stakkars.

  Ja men i herrens navn, kan du ikke finne en noe, mindre rase da ,fnyser matfar.

Da smiler Matmor å sier, jo selfølgelig kan jeg det.  med kjempe blid stemme.

Å jeg tenker fy søren matfar, der var du ikke lur, for dette var jo akkurat dette, hun forutså.

Nei til stor hund, da er det bedre med en mindre rase, men for noen mnd siden, sa han at det ikke, ble noen fler hunder her i hus.

Så nå lever både jeg og Matfar i uvisshet, for at det kommer en hund til i dette huset, det tror jeg, men ikke akkurat nå som jeg gudsjelov venter valper. å det kan jo hende at akkurat det, kurer henne for livstid, selv om jeg har mine tvil.

#grandanoise #valper #bulldog #hund #matfar #matmor #dyr #bestevenn